Ieder zijn specialiteit natuurlijk. De onze is natuurstenen opritten leggen!

Liefst natuursteen voor uw oprit in Ninove of Geraardsbergen? Wij adviseren u bij de keuze!

De oprit bepaalt grotendeels mee het uitzicht van uw woning en tuin. Niet alleen de structuur en de vorm, maar ookde gebruikte materialenspelen een belangrijke rol.

Natuursteen is bijvoorbeeld erg geschikt voor een oprit. Het materiaal is zeer duurzaam en weersbestendig, en het creëert meteen een luxueus uitzicht. De keuze aan natuurstenen voor opritten is zeer groot. U kan bijvoorbeeld kiezen voor graniet, maar ook blauwe hardsteen, marmer en dolomiet zijn mogelijk en had u dan liefst platines, tegels, klinkers of kasseien? Raakt u er nog wijs uit?

Met een beetje professioneel advies, maakt u vast een goede keuze!

Wanneer u bij ons offerte opvraagt voor de aanleg van een oprit in natuursteen, adviseren we u graag bij deze keuze. We komen in de regio Ninove en Geraardsbergen steeds gratis en vrijblijvend ter plaatse. Na een eerste bezoek voor de bespreking van de werken, een correcte opmeting en na de ontvangst van onze offerte, komen we een tweede keer gratis bij u langs om het prijsvoorstel in detail te overlopen, maar ook om u bij die materiaalkeuze te assisteren. We brengen enkele stalen mee en zo heeft u meteen een eerste indruk van hoe uw natuurstenen oprit er kan gaan uitzien.

Een kaarsrechte oprit zorgt voor een nette en verzorgde indruk, een verzakte oprit ziet er al weer heel wat minder fraai uit.

Door weer, wind en de tand des tijds kan uw oprit erg verzakken. Dat is geen zicht, maar ook niet bepaald praktisch en veilig natuurlijk. Gelukkig kan u al met een beperkt budget uw oprit laten renoveren.

U kan ervoor opteren om de volledige oprit te laten uitbreken en een nieuwe oprit te laten aanleggen, maar bij Gebroeders De Braekeleer hebben we ook een alternatieve oplossing… Inmiddels zijn we er in gespecialiseerd om bestaande opritten uit te breken, de ondergrond weer recht, egaal en stabiel te maken en de oprit te herleggen met de gerecupereerde dekstenen. Zo kan u de oorspronkelijke oprit (waar u misschien toch ook wat aan gehecht bent?) snel en tegen een betaalbare prijs renoveren!

Droomt u ook van een prachtige oprit in natuursteen? Bij realisaties vindt u enkele foto’s van natuurstenen opritten die we eerder aanlegden in regio Ninove en Geraardsbergen en ook op onze Facebookpagina kan u leuke ideeën opdoen.

Contacteer ons!nieuw nummer 0472 10 89 77