Zwaar werk, maar ook precisiewerk en dus zeker werk voor een vakman!

Klinkers of kasseien leggen, contacteer De Braekeleer voor opritten en terrassen in regio Ninove

Klinkers of kasseien leggen? Als u houdt van een strakke en moderne look, zijn klinkers vast iets voor u. Verkiest u liever een klassieke en luxueuze uitstraling, dan zijn de echte Vlaamse kasseien eerder uw ding. Maar wie gaat die klinkers leggen voor uw oprit, tuinpad of terras in Ninove of omgeving?

Maar al te vaak leggen klinkermannen geen kasseien en omgekeerd. Het zijn immers beide materialen die een specifieke techniek vereisen en een oprit met klinkers of kasseien leggen, is ook een behoorlijk arbeidsintensief werk. Bij Gebroeders De Braekeleer zijn we gelukkig in beide technieken gespecialiseerd. U kan dus bij ons terecht voor het leggen van klinkers én kasseien en dat maakt dat wij u ook een vergelijkende offerte kunnen bezorgen voor beide opties. Zo krijgt uw oprit of terras alle kansen op een stralend en passend uitzicht en bent u niet beperkt in uw materiaalkeuze door de keuze van de plaatser.

Meer nog, onze expertise ligt niet enkel in het aanleggen van nieuwe opritten en terrassen met klinkers, maar ook in het heraanleggen ervan. Uw bestaande oprit kan bijvoorbeeld door de tijd wat verzakt zijn. Gaat u dan de oprit volledig vervangen door een nieuwe, of verkiest u om de bestaande klinkers of kasseien te recupereren en de oprit na versteviging en egalisatie terug met dezelfde dekstenen te laten herleggen? Zo’n oprit of terrasrenovatie kan een behoorlijke besparing betekenen en toch uw oprit of terras een gloednieuw uitzicht geven.

Contacteer ons voor een gratis plaatsbezoek en een vrijblijvende offerte en we bekijken samen met u welke opties best passen bij het uitzicht van uw woning en tuin, maar ook bij uw budget!

Contacteer ons!nieuw nummer 0472 10 89 77